Sivut

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Pentulaatikko hiljenee + Open Show

Alkuviikosta käväisimme Eekan, Numan ja Bambin kanssa Kiuruvedellä kyläilemässä. Bambia ei whippetit ihmeemmin jännittäneet, se osasi pitää puolensa isompiaan vastaan. :)
Ruutu, Bambi ja Hertta
Numa ja Bambi



Eilen kävimme poikien kanssa Suomen Kääpiöpinserit ry:n järjestämässä epävirallisessa näyttelyssä, Open Showssa. Kelit suosivat ja pojillekin tuli mukavasti menestystä. :)

Rocky oli urosveteraanien ensimmäinen ja lopulta VSP-veteraani!
VSP-vet Rocky
Eeka sai myös hyvän arvostelun ja käyttäytyi mallikkaasti kehässä pitkästä aikaa. :) Päivän päätteeksi kilpailtiin Vikkelin vekkuli -nopeusjuoksukilpailu, jossa koirat juoksivat muutaman kymmenen metrin mittaisen radan kelloa vastaan. Eeka voitti kisan, alkuviikon whippettien kanssa juoksentelu siis tuotti tulosta! :)
Vikkelin vekkuli Eeka!
Tänään oli se päivä, kun pentu lähtee pesästä. Bambi haettiin omaan kotiin Järvenpäähän. Toivon Bambille kaikkea hyvää uuteen kotiin! Onneksi välimatka ei ole pitkä ja todennäköisesti näemme neitiä myös näyttelyissä tulevaisuudessa. :) Numa ei ole näyttänyt pentua ikävöivän, vaan se on viettänyt iltapäivän päivänokosten merkeissä. :D Liekkö helpottunut olo kun kersa viimein lähti. :)
Bambi 7 viikkoa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti