Sivut

lauantai 27. kesäkuuta 2015

Huonoa tuuria

Bambi kotiutui omaan kotiin nopeasti. Kävin pari päivää luovutuksen jälkeen viemässä pentupaketin, Bambi kyllä tervehti mutta ei ollut sen enempää minusta kiinnostunut. Oma koti oli oma koti, enää ei lapsuudenkotiin kaivattu. :)


Bambin oma lauma
Bambi 8 viikkoa
Bambin kuvat © Tiia Salonen

Viime maanantaina Bambi oli ollut iltalenkillä koirakamujensa kanssa, kun isompi kaveri oli epähuomiossa juossut yli. Bambi oli aristanut vasenta etujalkaansa eikä käyttänyt sitä lainkaan. Ensin epäiltiin revähdystä tai venähdystä, kun selkeää kipukohtaa ei löytynyt. Röntgenkuva kuitenkin paljasti, että molemmat sekä värttinä- että kyynärluu olivat poikki. Leikkaukseen piti siis päästä pikimmiten. Vapaita aikoja ei meinannut löytyä, mutta onneksi keskiviikolle saatiin aika: Animagi Haumaun ortopedi Pauli Keränen tuli varta vasten lomaltaan leikkaamaan pienen potilaan! Suurkiitos hänelle! Leikkaus sujui hyvin ja jalkaan laitettiin metallilevy ja kuusi ruuvia.


Reipas potilas: korvatkin nousivat pystyyn!
Toipuminen on lähtenyt hyvin käyntiin, Bambi ei valittele kipuja ja haluaisi vain hyppiä ja riehua. Eloisan pennun rauhallisena pitäminen vaatiikin kekseliäisyyttä. Onneksi pentujen vammat paranevat nopeasti!

Omalla porukalla käytiin juhannuksen pyhinä mökkeilemässä. Keli oli hieman viileä, mutta onneksi sateet jäivät vähäisiksi.
Numa
Numa ja Eeka
Numa ja Rocky
Rocky ja Eeka
Eeka ja Numa hepuloi
Numa ja Eeka
Numa ja Eeka
Numa ja Eeka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti