Sivut

keskiviikko 10. elokuuta 2016

Kesäkuulumisia

Kesä on mennyt vauhdilla ja blogin päivittäminen jäänyt vähälle. 11.6. Lepaan viinitilalla järjestettiin kääpiöpinserien erikoisnäyttely, jossa Rocky oli veteraaniluokassa kolmas ERInomaisella arvostelulla.

Rocky VET-ERI3

Rocky osallistui myös konesusitestiin ja olikin tosi pätevä. Kertaakaan Rocky ei siirtynyt taakseni eikä edes sivulle, vaan pysyi pedon ja minun välissä haukkuen. Itseäänkään Rocky ei uhrannut pedolle vaan piti sopivan etäisyyden koko ajan. Rockyn kanssa ei siis tarvitse pelätä suurpetoja!



Juhannuksen vietimme Kiuruvedellä. Säätkin ihme kyllä suosivat! Koirat saivat taas juosta pitkin pihoja ihan riittämiin.
Numa, Eeka, Rocky
Lämpöä tänä kesänä oli mielestäni ihan sopivasti, välillä liikaakin. Onneksi koirat tajusivat viilennysalustojen idean eikä hiki päässyt yllättämään.
Rocky jäähdyttää päätä viilennysalustalla

Marjasato on myös kypsynyt ja Numa tykkää napsia vattuja puskasta parempiin suihin. Välillä Numan nenän korkeudelta pääsevät herkut loppumaan ja Numa jää odottamaan, että kerään sille ylempää herkkupaloja. :)
Numa mussuttaa vattuja

Rockyn kanssa on käyty monessa match show'ssa ja keräilty palkintoja. Kuvassa 11.8.2016 Salpausselän koirankasvattajien match show'n palkintosaalis, Rocky oli veteraanien sinisten voittaja. Tuomarina toimi Paula Heikkinen-Lehkonen.
Lopuksi muutama kesäinen kuva satamasta.
Eeka
Numa ja varis
Numa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti