Sivut

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Kasvattajapäiviä ja talven odottelua

Lokakuun puolella kävin Tuuloksessa Mustin ja Mirrin järjestämässä kasvattajapäivässä. Luentoja oli eri aiheista, mm. kasvattajan työ eläinlääkärin näkökulmasta, käyttäytymisen ja persoonallisuuden periytyvyys sekä kasvavan koiran ruokinta.

Tänään järjestettiin Espoossa hieman laajempi Mustin ja Mirrin kasvattajakerhon kasvattajapäivä, luentojen aiheina oli suun ja hampaiden hoito, terve koirapentue astutuksesta luovutukseen, kasvavan koiran ruokinta ja raakaruokinta. Molemmat kasvattajapäivät olivat oikein onnistuneita ja luentojen aiheet mielenkiintoisia. Lisäksi kumpikin tapahtuma oli kasvattajakerholaisille täysin ilmainen, kotiinviemisiksi sai vielä ruokasäkkiä ja muuta pientä kivaa. :)

Talvi ei ole vielä varsinaisesti tänne etelään tullut. Lunta oli hetkellisesti muutaman sentin verran mutta se suli pois. Muutamia kuvia räpsin viimeisissä syksyn auringonsäteissä ennen lehtien poisharavointia.


Eeka

Eeka ja Numa
Eeka

Numa
Rocky ja Eeka

Rocky
Eeka, Rocky ja Numa
Joulukorttikuvia varten väsäsin väliaikaisen "kuvausstudion" ja räpsin koirista kuvia. Valaistusta olisi saanut olla enemmän, kuvista ei tullut kaikilta osin täysin tarkkoja.



Eeka


Numa

Rocky


Hassut pienet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti