Sivut

maanantai 2. kesäkuuta 2014

Voitokkaita näyttelyitä!

Rocky on aloittanut veteraaniluokkansa hienolla menestyksellä. Ensin käytiin Lahden kansainvälisessä näyttelyssä poimimassa veteraaniluokasta ERI ja SA ja Rocky oli lopulta veteraanien VSP. Numa sai EH:n.
ROCKY
© Jin Kaakinen - Ansu Photography
ansu.1g.fi


NUMA
© Jin Kaakinen - Ansu Photography
ansu.1g.fi
Seuraavaksi oli vuorossa Riihimäen ryhmänäyttely, jossa tuomarina oli venäläinen Evgeny Rozenberg, jolla Rocky oli käynyt vuonna 2009 erikoisnäyttelyssä saaden ERIn ja ollen avoimen luokan toinen. Tällä kertaa tuli myös ERI ja SA ja lopputulos sama kuin Lahdessa: VET VSP. :)
Toukokuun lopulla suunnattiin äiskän ja whippettien sekä Rockyn kanssa Eestin voittajanäyttelyyn. Tuomarina kääpiöpinsereillä oli Jelena Kruus ja Rocky sai ERInomaisen sekä SA:n, veteraanisertin ja oli lopulta myös paras uros -kehän neljäs ja rotunsa paras veteraani. :) Bonuksena Rocky sai Viron Veteraanivoittaja -tittelin! Ilmat pääosin suosivat vaikka lauantaina ennen kehään menoa satoikin jäätävää vettä. Whippetit pärjäsivät myös tahoillaan mainiosti, toiselle erikoisnäyttelystä serti ja toiselle Voittajasta serti ja vara-cacib. :) Ei ollut turha reissu!




Rocky BIS veteraani-kehässä.
Hevoskastanja kukkii.




Rocky onton lehmuksen sisällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti