Sivut

perjantai 28. kesäkuuta 2013

Hellettä ja toimintaa

Olipas jälleen helteinen ja mukava viikko!
Siskot tulivat käymään ja porukalla käytiin mökkeilemässä ja samalla reissulla Valkealassa oli keskiviikkona agilityn epäviralliset kisat ja torstaina match show. Kaikki koirat kävivät myös uimassa ja Rocky haki innokkaasti palloa järvestä.

Agilitykisat menivät molemmilta pojilta todella hyvin, vaikka keli oli hiostava ja aurinko porotti kuumasti. Molemmat menivät saman mini-möllien radan. Eeka oli upeasti kolmas ja Rocky jälleen repäisi voittamalla luokan!! :)
Eeka 3. sija 26.6.2013 Valkeala KSSK epikset
Rocky 1. sija 26.6.2013 Valkeala KSSK epikset
Match show -päivänä aurinko paisteli pilvien lomasta, keli oli aavistuksen viileämpi mutta edelleen hiostava. Uhkaavista pilvistä huolimatta vettä ei satanut. Kolmikko pääsi jokainen eri luokkaan. Numa esiintyi pienissä pennuissa saaden vaaleanpunaisen nauhan (mätsärissä jaettiin vaaleanpunaiset ja punaiset nauhat, vpun oli parempi) ja oli lopulta vaaleanpunaisten viides. Rocky pääsi jo veteraaniluokkaan (yli 7 v) ja sai saman tuloksen kuin Numa ollen vaaleanpunaisten viides. :) Eeka osallistui pienten aikuisten luokkaan ja sai punaisen nauhan. Eeka oli vielä kuuden parhaan joukossa muttei sijoittunut.

Rocky vet vpun 5
Numa pennut vpun 5
Numa
Eeka pienet aikuiset pun
Rocky on väsynyt.
Rocky ottaa rennosti.
Siskot ja koirat.
Numa pienet pennut vpun 5
Rocky veteraanit vpun 5
Rocky

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti