Sivut

perjantai 9. marraskuuta 2012

Numa kotiutuu

Numa-neiti on jo kovasti kotiutunut meille. Yöt osataan jo nukkua ihan hiljaa, kuljetuskopassa autoilu on sen sijaan kamalaa ja pitää koko ajan piipittää ja huutaa. :D
Numa ja peti.
Nappularuuan Numa jätti itse pois, ei kelvannut enää parin päivän jälkeen muu kuin raaka liha. Kokeiltu on jo broilerin ja kalkkunan jauhelihaa luineen, vähän lohta, sika-nautaa ja kananmunaa. Pienestä hirvenluustakin on lihoja riivitty irti.

Pojatkin ovat ottaneet tulokkaan kivasti vastaan. Eekalla meni muutama päivä kyräillessä ja muristessa, mutta nyt Eeka ja Numa leikkivät jo keskenään ja jahtailevat toisiaan ympäri taloa. Onneksi näin, ettei tarvitse koko ajan pelätä Eekan näykkäisevän pentua pahasti.
Numa ja Eeka

Eeka, Rocky ja Numa
Ulkonakin päästiin vähän seikkailemaan kun aurinko sattui paistelemaan. Kylmäähän siellä oli ja luntakin maassa, joten hetken päästä piti pinkoa takaisin kuistille odottamaan sisälle pääsyä.
Numa ja Eeka kaivelee.




Ensimmäiset poseerausharjoituksetkin pidettiin, Numalla oli hieman keskittymisongelmia. :D Seisominen paikoillaan ei oikein kuulu neidin lempipuuhiin. Jonkinlainen kuva saatiin kuitenkin aikaiseksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti