Sivut

lauantai 4. joulukuuta 2010

Eeka-poika kipeänä

Eekalla alkoi keskiviikkona kuumeilu, illalla sillä oli 40,3 astetta kuumetta, torstaiaamuna samaten. Torstaina vein sen aamupäivästä eläinlääkärille, joka otti veri- ja pissanäytteet. Leukosyytit olivat veressä koholla, pissanäytteestä ei löytynyt mitään. Raukka oli ehtinyt kuivua aika lailla, kun ei suostunut juomaan saatikka syömään mitään. Juotin sitten ruiskulla suoraan suuhun. Eeka sai antibiootit ja kipulääkkeen. Korvissa eikä nielussa näkynyt mitään, mutta pieni oli tosi surkeana koko ajan.
Onneksi antibiootti/kipulääke auttoi melkein heti, niin että Eeka innostui itsekin juomaan ja syömään pehmeää ruokaa. Eekalle ilmestyi kaulaan patti, joka on tässä parin päivän aikana vähän kasvanut. Eläinlääkäri epäili tulehtunutta imusolmuketta. Alla muutama kuva patista ja "heltasta" mikä Eekalle ilmestyi kaulan alle.


Tänään iltapäivällä Eeka jo jaksoi lähteä lenkillekin ja kipitti mukana ihan normaalisti. Toivottavasti tämä on vain jokin antibiooteilla ohi menevä tulehdus eikä mitään vakavampaa.

1 kommentti:

  1. Voi pientä Eeka-poikaa. Tätäkin kautta pikaista paranemista toivotteleepi
    Merja

    VastaaPoista